miércoles, 27 de enero de 2016

L’IES EL CABANYAL INCLÓS EN EL MAPA DE LES INFRAESTRUCTURES ESCOLARS DE LA GENERALITAT

El IES El Cabanyal inclós en el mapa de les infraestructures escolars de la generalitat.
La Generalitat es marca com a objectiu eliminar durant aquesta legislatura els barracons escolars i construir 124 centres educatius nous.
Actuacions en 116 centres parcialment en barracons. En este llistat està l’IES El Cabanyal.
En l'actualitat hi ha 116 escoles i instituts que estan parcialment en mòduls provisionals. S'ha establert una prioritat d'actuació en aquells centres que compten amb tres o més mòduls, i una altra prioritat d'actuació en centres que tenen fins a dos mòduls prefabricats.

En total, durant el període 2016-2019 es realitzaran les 116 actuacions d'eliminació de barracons parcials, de les quals 52 són en centres que compten amb tres o més aules en barracons i 64 que compten amb fins a dos aules en mòduls prefabricats. El pressupost estimat per abordar aquestes actuacions és de 60 milions d'euros. 




El IES El Cabanyal incluido en el mapa de las infraestruturas escolares de la generalitat

La Generalitat se marca como objetivo eliminar durante esta legislatura los barracones escolares y construir 124 centros educativos nuevos.

Actuaciones en 116 centros parcialmente en barracones. En este listado está incluido el IES El Cabanyal.

En la actualidad hay 116 escuelas e institutos que están parcialmente en módulos provisionales. Se ha establecido una prioridad de actuación en aquellos centros que cuentan con tres o más módulos y otra prioridad de actuación en centros que tienen hasta dos módulos prefabricados. 

En total, durante el periodo 2016-2019 se realizarán las 116 actuaciones de eliminación de barracones parciales, de las que 52 son en centros que cuentan con tres o más aulas en barracones y 64 que cuentan con hasta dos aulas en módulos prefabricados. El presupuesto estimado para abordar estas actuaciones es de 60 millones de euros.


No hay comentarios:

Publicar un comentario